Meer informatie over

Ons aanbod

 

Wij willen wonen voor iedereen betaalbaar houden.

Waar de ene woningcorporatie zich vooral richt op woningvernieuwing, heeft de ander meer behoefte aan een efficiëntere bedrijfsvoering of kostenverlaging. Wij bieden daarom binnen ons dienstenpakket een uitgebreid assortiment aan keuzemodules op maat. Afhankelijk van wat de corporaties willen, kunnen zij diverse modules afnemen. Daarnaast bieden wij verschillende contractvormen.

Standaard pakketten

In ons assortiment hebben wij standaardpakketten opgenomen waarmee wij voldoen aan de wensen van de meerderheid van onze opdrachtgevers. De pakketten zijn toegespitst op reparatie- en mutatieonderhoud.

Bekijk het volledige aanbod

Aanvullende pakketten

Naast ons standaardpakket hebben wij ook aanvullende pakketten. Deze maken wij op maat in overleg met onze klanten. Wil je een specifieke doelgroep bedienen? Of heb je behoefte aan grip op de financiën? Wil je net dat stapje extra zetten voor je huurders? We gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden.

Bekijk het volledige aanbod

Contractvormen

Ook in contractvorm kunnen corporaties bij ons alle kanten op. Zij kiezen bijvoorbeeld voor een open begroting, een serviceabonnement of een prijzenboek. Ook is het mogelijk om reparatie- en mutatieonderhoud af te kopen om de voorspelbaarheid van kosten te verhogen en financiële risico’s zoveel mogelijk af te dekken.

Bekijk hier de contractvormen

Lees ook

Wie wij zijn

Meer informatie >

Lees ook

Over onze werkwijze 

Meer informatie >

Lees ook

Ons laatste nieuws

Meer informatie >

Text/HTML