Twee nieuwe opdrachtgevers

Dura Vermeer Vastgoed Service is sinds kort aan de slag voor twee nieuwe opdrachtgevers. Lees hieronder meer.
 

Hogeschool Utrecht
Dura Vermeer Vastgoed Service heeft er eind 2016 een nieuwe opdrachtgever bij gekregen. In nauwe samenwerking met partner Van Dorp Installaties doet Dura Vermeer Vastgoed Service het beheer van drie gebouwen van de Hogeschool Utrecht. De drie gebouwen beslaan bij elkaar ruim 60.000 m2. Vanaf 2018 zullen hier nog twee gebouwen aan worden toegevoegd van ongeveer 40.000 m2.

Dura Vermeer Vastgoed Service is verantwoordelijk voor de bouwtechnische werkzaamheden en Van Dorp voor de installatiewerkzaamheden. De Hogeschool Utrecht heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid en wil hun gebouwen verbeteren en energieneutraal maken.

 

Vestia
Dura Vermeer Vastgoed Service heeft ook een overeenkomst voor het ‘Dagelijks Onderhoud’ ondertekend samen met Vestia voor 8000 woningen in Zoetermeer, Pijnacker en Nootdorp. Vestia staat voor prettige, goede woningen voor haar bewoners. In een prettige buurt, ook voor bewoners in een kwetsbare positie. Een goede, betaalbare huurwoning staat hierin dan ook centraal. Door te investeren in onderhoud en leefbaarheid.

Text/HTML