Meer informatie over

Onze werkwijze

 

Dienstverlening op maat

Geen starre houding, maar flexibiliteit. Dat is wat corporaties van ons mogen verwachten. Vaste dienstenpakketten bestaan bij ons niet. Woningcorporaties kiezen modules die aansluiten op hun specifieke wensen. Dienstverlening op maat dus, waarbij wij graag meedenken. Ook qua contractvorm kiest de corporatie de optie die het best bij de organisatie past. Er zijn verschillende mogelijkheden. Van afkopen, tot prijzenboek.

Volledig klantgericht

Openheid, transparantie, betrouwbaarheid en integriteit zijn begrippen die wij omarmen. Wanneer een corporatie voor Dura Vermeer Vastgoed Service kiest, kan zij rekenen op een volledig klantgerichte aanpak. Wij nemen datgene uit handen waar een corporatie zich liever geen zorgen over maakt. (Preventief) onderhoud, reparaties, maar ook door bijvoorbeeld een callcentrum over te nemen. Via ons innovatieve automatiseringssysteem hebben wij optimale grip op alle lopende service- en onderhoudsprocessen.

Focus op dienstverlening

Ieder zijn metier. Dat geldt voor ons. Wij richten ons volledig op dienstverlening om op die manier de best mogelijke service te kunnen bieden. Voor andere specialismen zoals automatisering of logistiek roepen we de hulp in van onze ketenpartners. We zoeken de beste partners voor langdurige samenwerkingen. Wij zetten ons enthousiast in voor een intensieve, duurzame ketensamenwerking. Werkzaamheden die we wellicht eerst dubbel hebben gedaan, ontdubbelen we.

Gericht op bewoners

Op alle mogelijke gebieden houden we rekening met de wensen van bewoners. Wij zorgen voor een snelle reparatie van het defect, komen wanneer het hen het beste past, communiceren zorgvuldig over de uitvoering en het resultaat. Onze servicemedewerkers zijn allround opgeleid waardoor zij meerdere problemen snel signaleren en tegelijkertijd oplossen. Daarnaast adviseren zij bewoners waar dat kan om herhaling van bepaalde problemen (zoals schimmelplekken of verkalking) te voorkomen.

Lees ook

Over ons aanbod
 

Meer informatie >

Lees ook

Ons laatste nieuws

Meer informatie >

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Meer informatie >

Text/HTML