Meer informatie over

Wie wij zijn

 

Dura Vermeer Vastgoed Service: wonen voor iedereen betaalbaar houden.

Dura Vermeer Vastgoed Service is een nationaal georiënteerd servicebedrijf dat zich uitsluitend richt op de dienstverlening rondom service- en mutatieonderhoud voor woningcorporaties. Wij denken mee en kijken verder om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te ontzorgen en onderhoudskosten duurzaam te verlagen.

Volledige focus vinden wij een voorwaarde om de beste, volledig klantgerichte service te kunnen bieden. Vanuit die overtuiging is Dura Vermeer Vastgoed Service ontstaan. Dura Vermeer heeft ruim 160 jaar ervaring en bedient de hele keten: van ontwerp tot bouw, van renovatie tot onderhoud, van kraanreparatie tot lekkagedichting.

Tevreden huurders, lage lasten

Tevreden huurders, minder onderhoudslasten. Dat is waar onze ambitie ligt. Uiteindelijk willen we de woonlasten verlagen van bewoners. Wij denken vanuit de klant en daarin zetten we net dat stapje extra. Onze servicemedewerkers zijn allround opgeleid en kijken verder dan hun neus lang is. Wanneer zij meerdere problemen signaleren, lossen zij die tegelijkertijd op. Een lekkage repareren en direct het beschadigde plafond herstellen, bijvoorbeeld. Dat scheelt in tijd, kosten én is klantvriendelijker voor de huurder.

Intensieve ketensamenwerkingen

We werken graag mee aan de realisatie van betaalbare, beschikbare en passende huisvesting voor huurders en kopers. Andere specifieke specialismen (zoals logistiek, dakreparaties of automatisering) laten we over aan onze ketenpartners. Door onze intensieve samenwerking, verbetert de ketenorganisatie en verlopen reparaties en onderhoudsprocessen efficiënter. Hierdoor reduceren we faalkosten en kunnen we concurrerende prijzen bieden. Voor bewoners halen we onnodige tussenstappen uit het proces waardoor ze sneller geholpen zijn. 

Maatschappelijk betrokken

Ook sociaal maatschappelijk voelen wij ons betrokken. Als onze medewerkers in een wijk of in een woning situaties opmerken die extra aandacht behoeven, koppelen ze dit terug aan de corporatie of lossen het meteen op. Aandacht voor onze medemens vinden wij vanzelfsprekend. Het zit in onze kernwaarden.

Dienstverlening op maat

Goede service betekent ook: flexibiliteit. Geen corporatie is hetzelfde. Daarom bieden wij diverse modules wat betreft onze diensten en contractvormen. We vergroten de budgettaire voorspelbaarheid met deze verschillende contracttypen. Zo kunnen ze onder andere reparatieverzoeken of onderhoud afkopen.

De meerwaarde van Dura Vermeer Vastgoedservice

  1. Dura Vermeer Vastgoed Service is een nationaal georiënteerd servicebedrijf dat zich uitsluitend richt op de dienstverlening rondom service- en mutatieonderhoud voor woningcorporaties. Wij denken mee en kijken verder om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te ontzorgen en onderhoudskosten duurzaam te verlagen.

Lees ook

over Ons aanbod

 
 

Meer informatie >

Lees ook

over onze werkwijze

Meer informatie >

Vragen?

Neem contact met ons op

Meer informatie >

Text/HTML